Dit werft!

 

1ng-hat

Elke dag helpen wij onze klanten op unieke en eigentijdse manier nieuwe medewerkers te bereiken en te enthousiasmeren voor hun organisatie.

Wat doen we?

Carrièreverhalen interviewt al jaren trotse medewerkers van technische organisaties en verfilmt ook vacatures en jubilea. Ook maken we we wervende afdelings- en werkenbij-producties.

In een open, no-nonsens cultuur werken onze journalisten, creatieve rockstars, regisseurs en filmcrew samen om constant het beste verhaal van organisaties in de techniek naar boven te krijgen, met maar één doel: potentiële nieuwe medewerkers inspireren ook voor uw organisatie te kiezen!

Wij zijn succesvol omdat we al jaren ervaring hebben om uiteenlopende organisaties in de IT & Techniek te helpen hun werkgeversmerk te versterken. We kennen onze klanten en de markt goed en luisteren actief naar trotse medewerkers omdat zíj als geen ander dat authentieke verhaal weten te vertellen! En bovendien verzamelen we inmiddels al 3 jaar deze verhalen en vacature-, afdelings,- en werkenbij-films op onze website die daardoor inmiddels vele duizenden bezoekers per maand trekt!

1ng.nl

De kracht van onze campagnes!

Onze wereld verandert sneller dan ooit, de innovatie neemt een enorme vlucht. Technici blijven altijd opzoek naar de mooiste werkgevers met uitdagende banen en projecten! Enkel vacatures laten onvoldoende zien waarom ze voor jullie organisatie moeten kiezen. Combineer daarom jullie vacatures met trotse verhalen en/of films en het bereik plus het aantal reacties schiet omhoog! Helemaal omdat wij ook goed weten hoe je deze ‘rijke content’ inzet in succesvolle online én zelfs offline campagnes op bijvoorbeeld hogescholen en universiteiten.

DUURZAME RELATIES

Wij gaan voor duurzame relaties met onze klanten. Dit begint altijd in het verdiepen in jullie cultuur en vooral in de trots die binnen elk bedrijf zit! We willen een partner zijn in jullie arbeidsmarktcommunicatie. We schrijven geen strategische plannen maar weten er wel als een van de beste invulling aan te geven. En als blijk van vertrouwen leveren wij al ons werk rechtenvrij op!

We werken o.a. samen met de volgende partners en klanten:

klantent
focus

FOCUS LOST COMPLEXE UITDAGINGEN OP

Het is eigenlijk heel simpel; we focussen ons op iets wat we écht leuk vinden en proberen er steeds beter in te worden. We zijn constant in gesprek met gave organisaties en zoeken constant naar bijzondere verhaallijnen die technici aanspreken. Daar doen we het voor!

Waar hebben jullie behoefte aan? Een sterk werkgeversmerk, origineler en eigentijds werven of gewoon meer reacties van goede kandidaten?

Wij helpen jullie graag verder! -Erik van't Wout-

ONDERSCHEIDEND

Carrièreverhalen is constant in beweging. Dat vereist ons vakgebied van arbeidsmarktcommunicatie, verhalen, filmproducties en recruitment, maar dat verlangen we ook van onszelf. Vernieuwing en constant onderzoek naar onze bijzondere doelgroep houdt ons scherp, en zorgt er voor dat we op de hoogte blijven van de laatste marktontwikkelingen. Daar waar de meeste bureaus vol inzetten op online-benadering geloven wij juist dat ook offline benaderingen van technici goed werkt. Nauw verbonden zijn met jullie én jullie doelgroep en op het juiste moment onze meerwaarde persoonlijk aanbieden, daar zijn wij goed in!