BKL Engineering BV is een specialist in tooling voor hijs- en hefsystemen. BKL ontwikkelt en bouwt gereedschappen, prototypes transportmiddelen en speciaal machines voor de high-tech industrie, ook voor cleanroom toepassingen. Mede door het specialisme heeft BKL Engineering BV zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Met ruim 45 creatieve professionals zijn we een modern en toegankelijk bedrijf. We werken aan multi-disciplaire projecten waarbij onze eigen werkplaats garant staat voor innovatie en kwaliteit. De afdeling engineering geeft met 25 engineers, van junior tot projectleider en architect, inhoud aan onze projecten. Hier worden ideeën en concepten bedacht die tot complete ontwerpen worden uitgewerkt. Aansluitend wordt hieraan in de werkplaats vorm gegeven. Tevens vinden hier de keuringen en inspecties plaats.

Deel jouw ervaringen!

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen bij BKL engineering, wacht niet en schrijf nu jouw review!

Geef nu je mening!

Bedrijfsfilm BKL engineering

Carrièreverhalen heeft eerder voor BKL een bijzondere bedrijfsfilm gemaakt. Ben jij opzoek naar een nieuwe[…]

Starters gezocht!

Wij zoeken HBO starters werktuigbouwkunde!

BKL zoekt starters. Heb jij enige ervaring of ben je een HBO schoolverlater werktuigbouwkunde of industriele automatisering en wil je werken in de wereld de van staal, machines en hefsystemen? We komen graag met je in contact! Zie bijvoorbeeld: https://www.1ngenieur.nl/opdracht/junior-mechanical-engineer/

bkl_banner
BKL engineering

BKL: engineering, productie en veiligheid onder één dak

In het Brabantse Nuenen huist BKL Engineering. Al bij de entree wordt duidelijk dat dit bedrijf is gespecialiseerd in hijs- en hefsystemen. Hier werken ongeveer vijftig mensen. Een twintigtal ingenieurs ontwerpt de producten, die in de interne productieruimte worden geassembleerd en getest door het team van productie en inspectie. Coen Aarts is sinds 3,5 jaar commercieel directeur en deelt zijn kennis en enthousiasme.