Damen Shipyards Group exploiteert 32 scheeps- en reparatiewerven, en heeft wereldwijd meer dan 9000 mensen in dienst. Damen heeft al meer dan 6000 schepen opgeleverd in ruim 100 landen. Jaarlijks levert de onderneming ongeveer 160 schepen af aan klanten over de hele wereld. Dankzij het unieke, gestandaardiseerde ontwerpconcept kan Damen constante kwaliteit garanderen.

Vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf je toekomstige koers bij ons uit te stippelen. Of het nu gaat om jouw deelname aan een van onze Damen events, een stage of afstudeerproject, een premium placement bij Damen of jouw eerste carrièrestap bij een van onze vestigingen wereldwijd, wij helpen je graag om Damen en je vaardigheden verder te ontdekken.

Ben jij een ondernemende student met een innovatieve visie en heb je de ambitie om te slagen in een afwisselende en dynamische omgeving? Ben jij een teamspeler, sta jij open voor avontuur en deins je niet terug voor nieuwe en onverwachte uitdagingen?

Ontdek wat Damen jou kan bieden en grijp elke kans om je eerste ervaring bij Damen onvergetelijk te maken!

Voor meer informatie over onze vacatures, events, stage- en afstudeermogelijkheden en premium placements, bezoek career.damen.com.

Deel jouw ervaringen!

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen bij Damen Shipyards Group, wacht niet en schrijf nu jouw review!

Geef nu je mening!
Review 4

De mensen die bij Damen werken zijn behulpzaam/collegiaal/vriendelijk. De sfeer op de afdeling heb ik[…]

Lees review
Review 4.3

De algemene sfeer binnen Damen heb ik als erg positief ervaren. De bereidheid van personen[…]

Lees review