TenneT is een werkgever voor talentvolle en ambitieuze mensen, of je nu wilt stage lopen, afstuderen of starten met werken in de techniek of bijvoorbeeld IT. We zijn trots op ons technische vakmanschap en onze professionaliteit. We streven ernaar om onszelf voortdurend te verbeteren. Onze voornaamste drijfveer is het faciliteren van een uiterst betrouwbaar elektriciteitsnet.

Deel jouw ervaringen!

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen bij TenneT, wacht niet en schrijf nu jouw review!

Geef nu je mening!

Voor TenneT maakten we een korte impressie van de feestelijke bbq tbv 10 jaar Power[…]

Wil jij als developer een bijdrage leveren aan een slimmer en betrouwbaarder hoogspanningsnet? TenneT komt[…]

Werken aan fantastische energietechnische projecten die er maatschappelijk toedoen. Kom ook werken in de hoogspanning[…]

Emma & Fieke vertellen over hun ervaringen binnen het bijzondere international trainee program van TenneT.

Review 4

Ik heb een leuke en leerzame tijd bij TenneT gehad. Nadat ik de Power-Minor gevolgd[…]

Lees review
tennet-banner2
TenneT

Spil in een spectaculair IT-landschap

“Carrièreverhalen is vandaag te gast in Arnhem op het hoofdkantoor van TenneT, Nederlands enige beheerder van het hoogspanningsnet. We spreken met Stan Vermeulen, Coördinator IT Project Managers, die ons ontvangt in de ruime en kleurrijke bedrijfskantine. ‘Hier zit ik regelmatig, voor een lunch of informeel overleg met collega’s, maar vooral omdat de koffie hier het lekkerst smaakt.’ Zegt hij met een glimlach.

tennet-banner3
TenneT

Wat doet een Engineer Beveiliging bij TenneT?

Ayfer (35) werkt nu 12 jaar bij TenneT. Ze begon ooit als secundaire tekenaar, na haar studie energietechniek aan de HTS. De opleiding was voor haar relatief gemakkelijk, ze vloog erdoorheen. Ook bij TenneT vielen haar capaciteiten op en had de organisatie snel door dat ze meer kon ‘dan alleen secundaire tekeningen produceren’. Dus mocht ze doorgroeien naar de functie van Engineer Beveiliging. Dit doet ze nu al tien jaar met veel plezier.

Samir1
TenneT

Baas van mijn eigen agenda!

Kay Woesthuis is 25 jaar en werkzaam als Tactisch Inkoper bij TenneT. Tijdens zijn opleiding Facility Management in Groningen heeft Kay zich gespecialiseerd in het inkoopvak. Hij vertelt ons de ‘ins en outs’ van het inkoopvak en waarom TenneT voor hem een aantrekkelijke werkgever is.

40_pdfsam_Visuals_Marienburg_02-1024×551

Stage lopen of afstuderen bij TenneT?

Kijk ook op 1ngenieur.nl