De medewerkers van civieltechnisch ingenieur- en adviesbureau Wagemaker te Rosmalen hebben voornamelijk een HBO of TU achtergrond. De aanwezige senioriteit biedt onze klanten een inhoudelijke oplossing op een zeer hoog niveau en nieuwe medewerkers het vertrouwen van een uitdagende werkomgeving. We investeren in innovatie, kennisontwikkeling en kennismanagement. We werken met uitstekende hulpmiddelen. Gereedschap is actueel en op orde, wordt tijdig vervangen, en is in voldoende mate aanwezig.

Voor de inzet van de juiste adviseurs hanteert Wagemaker een toegankelijke en platte organisatie met vier vakgroepen: Proces- en contractbeheersing, Constructief ontwerp, Contractvoorbereiding en Virtual Design.

De vakgroepen staan onder leiding van managers die tegelijkertijd ook projecten uitvoeren. Soms als projectleider, dan als specialist. Zo blijven we klantgericht en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De stafafdelingen zijn compact en efficiënt ingericht.

Deel jouw ervaringen!

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen bij Wagemaker, wacht niet en schrijf nu jouw review!

Geef nu je mening!

Heb jij jouw HBO of WO opleiding civiele techniek afgerond en wil je graag werken[…]

Bij Wagemaker in Rosmalen zoeken ze uitbreiding van hun team virtueel design. Een vooruitstrevend team[…]

Vacaturefilm VD-afdeling

Stage lopen bij Sentia

Virtuel design talent gezocht!

Ontwerpen met behulp van de HoloLens of een VR-bril? Bekijk het bijzondere filmpje en lees het leuke verhaal van de afdeling VD van Wagemaker!