Review Indivirtual
4.8
Geplaatst op:

Top sfeer met goede persoonlijke vooruitzichten bij Indivirtual!

Review

Momenteel ben ik, voor mijn opleiding Software Engineering aan de HvA, aan het afstuderen bij Indivirtual. Na goede verhalen over Indivirtual ben ik gaan solliciteren en tot op heden heb ik hier zeker geen spijt van. Vooraf kreeg ik een afstudeeropdracht met een duidelijk doel, het maken van een dashboard. Voor de realisatie hiervan ben ik vrij in mijn keuzes en kan ik met vragen altijd terecht bij mijn technische begeleider of bij een van mijn andere collega’s. Bij deze collega’s kan ik meermaals per dag terecht, ook voor een fanatiek potje tafelvoetbal! Al met al is Indivirtual een zeer leuk bedrijf waar ik na het succesvol afronden van mijn stage mogelijk verder kan als trainee.

 
Algemene_indruk
Begeleiding
Uitdaging
Collegas